Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči do 13:00 časova radnim danima za isporuku već naredni radni dan!

75971 Hanzo protiv Gendžija

Sada vaš omiljeni obožavatelj Overwatch®-a može da napravi Hanamura dodžo sa braćom zmajevima Hanzo-om i Genji-jem.

3.190 din

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči do 13:00 časova radnim danima za isporuku već naredni radni dan!

To je Hanzo vs. Genji dok se 2 izuzetno popularna Overwatch® heroja suočavaju u Hanamura dodžou! Sada možete da napravite jednu od najlegendarnijih scena iz Overwatch univerzuma u LEGO® kockama. Ovaj komplet sadrži 2 brata zmaja, Hanzo-a sa njegovim olujnim lukom i kiborga nindžu Genji-a sa njegovim Ryu-Ichimonji mačem. Ova dvojica zakletih rivala su vrhunski komplet za ljubitelje Overwatch-a. Jesi li spreman da oslobodiš Overwatch nindža braću?

Sada tvoj omiljeni ljubitelj Overwatch®-a može da napravi Hanamura dojo od LEGO® kocki iz kompleta LEGO Overwatch 75971 Hanzo protiv Genji. Na osnovu međunarodno priznate timske akcione igre, ova Overwatch igračka rekreira epski duel za Hanamuar dojo između rivalske zmajeve braće Hanzo i kiborg nindže Genji-a. Sa oružjem za veoma prepoznatljive Overwatch heroje i dodžo koji se može izgraditi, deca će voleti da igraju akcione scene iz igre, dok će stariji fanovi voleti da pokažu komplet pored svoje gejming opreme.

• Sadrži minifigure Hanzo, Genji i Shimada Henchman.
• Hanamura dojo sadrži postolje za oružje, paket za lečenje i 2 skrivena pucača diskova koji predstavljaju duhove zmajeva svakog brata.
• Oružja Overwatch® likova obuhvataju Genji-jev Ryu-Ichimonji mač i Hanzo-ov munjeviti luk.
• Iz kompanije Blizzard Entertainment, kreatora legendarne igre World of Warcraft®, Overwatch® je brzo izgradio globalnu zajednicu strastvenih sledbenika, stvarajući animirane onlajn serije, stripove i uzbudljive globalne eSports događaje.
• LEGO® Overwatch® je savršeni poklon za fanove blokbaster igre Overwatch.
• Hanamura dojo igračka za izgradnju je preko 11 cm visoka, 22 cm široka i 9 cm duboka.