Poslednji komad!! Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

75974 Bastion

Šifra proizvoda: 75974

Bastion koji se gradi i izlaže za obožavatelja Overwatch®-a!

7.790 din

Poslednji komad!! Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

Oznaka:

Skeniranje… Otkriven Bastion model E54! Sada možeš da napraviš svog LEGO® Overwatch® heroja Bastion-a od kocki i njegovog pratioca Ganymede-a. Ova figura sa izuzetno mnogo detalja sadrži Bastion-a sa Ganymede-om smeštenim na njegovim ramenima u Recon režimu, uz dodatak oružja i svetle kocke na njegovoj glavi koju možeš da pritisneš za prebacivanje u režim stražara. Takođe možete da rekonfigurišete Bastion figuru u režim tenka sa snažnim dalekometnim topom za ogromnu štetu. Ovaj kolekcionarski Bastion iz Overwatch-a je sjajan izložbeni model za obožavatelje svih uzrasta!

LEGO® Overwatch® 75974 Bastion figura koja se u potpunosti može rekonfigurisati za vašeg omiljenog ljubitelja igre Overwatch! Jedan od najprepoznatljivijih Overwatch likova iz međunarodno priznate timske akcione igre – ovaj model igračke za izlaganje koji se gradi može se konfigurisati iz režima izviđanja u režim čuvanja bez ponovne izgradnje! Fanovi će obožavati realistične detalje ove Overwatch igračke i želeće da je prikažu u blizini gejming opreme – kolekcionarski predmet za svakog fana Overwatch-a!

• Rekonfigurišite igračku Bastion iz izviđačkog u odbrambeni režim – bez potrebne ponovne izgradnje!
• Oružja Overwatch® likova obuhvataju Bastion-ov pištolj i minimašinku.
• Iz kompanije Blizzard Entertainment, kreatora legendarne igre World of Warcraft®, Overwatch® je brzo izgradio globalnu zajednicu strastvenih sledbenika, stvarajući animirane onlajn serije, stripove i uzbudljive globalne eSports događaje.
• Kompleti igračaka LEGO® Overwatch® za gradnju su savršeni poklon i kolekcionarski predmet za ljubitelje blokbaster igre Overwatch.
• Igračka za gradnju Bastion u režimu izviđanja je viša od 26 cm, dok je u režimu odbrane viša od 17 cm.