Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

76123 Kapetan Amerika: Napad autrajdera

Šifra proizvoda: 76123

Napravi bicikl Captain America-e i napadni razbojnike!

3.590 din

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

Bori se protiv 3 razbojnika uz bicikl Captain America-e! Uzvrati uz pomoć ispaljivača štitova Captain America-e. Zatim iskoči iz kabine, otkači blastere i bori se protiv tih neprijateljskih razbojnika, jednim za drugim!

Krenite u borbu protiv Outriders-a sa Kapetanom Amerika na njegovom motociklu u kompletu LEGO® Marvel Avengers 76123 Kapetan Amerika: napad Outriders-a. Igračka motocikl koji se može izgraditi poseduje kokpit za minifiguru, 2 pucača u obliku štita Kapetana Amerike, 2 odvojiva blastera koji ne pucaju, tačke za postavljanje minifigura i nožicu za motor koja se savija. Ovaj komplet za gradnju poseduje 4 Marvel lika – uključujući minifiguru Kapetana Amerike sa elementom kacige koji je novi za mart 2019. i dekoracijom odela Avengers-a – tako da možete da odigrate uzbudljive cene iz filmova Marvel Avengers.

• Ovaj komplet Kapetan Amerika sadrži četiri minifigure iz Marvel Univerzuma: Kapetan Amerika i 3 Outriders-a.
• Motor Kapetana Amerike sadrži kokpit za minifiguru, 2 pucača u obliku štita Kapetana Amerike, prednji točak sa odvojivim blasterima koji ne pucaju, tačke za postavljanje za minifigure, nožicu za motocikl, element prednjeg svetla i element plamena iz izduvne cevi.
• Odvojite blastere i stavite ih u ruke Kapetana Amerike koji je spreman za borbu i maštovitu igru.
• Ovaj komplet za igru sa superherojem sadrži Kapetana Ameriku sa elementom kacige koji je novi za mart 2019. i dekoracijom odela za tim Avengers-a.
• Ponovo odigrajte uzbudljive scene iz filmova Marvel Avengers uz ovu neverovatnu LEGO® igračku za gradnju.
• Vozilo Kapetana Amerike meri preko 2” (7 cm) visine, 8” (21 cm) dužine i 2” (7 cm) širine.