Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči do 13:00 časova radnim danima za isporuku već naredni radni dan!

76124 Baster ratna mašina

Šifra proizvoda: 76124

Savladaj razbojnike uz pomoć modela meka razbijača ratnih mašina!

4.790 din

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči do 13:00 časova radnim danima za isporuku već naredni radni dan!

Uzbuna! Ant-Man je napadnut od strane opasnih razbojnika. Leti u spas uz moćnog razbijača ratnih mašina! Ispali iz brzog pucača 6 studova i izbegni rakete. Uhvati razbojnika masivnim mekovim snažnim rukama. Onda odvoji topove koji ispaljuju studove i bori se protiv neprijatelja na tlu uz ratnu mašinu!

Krenite u borbu protiv Outriders-a i sačuvajte Čoveka mrava u kompletu LEGO® Marvel Avengers 76124 War Machine Buster. Ova izvanredna igračka koja se može postavljati u razne položaje sadrži kokpit za minifiguru koji se može otvoriti, brzi pucač 6 studova, 2 odvojiva topa za studove, 2 rakete, ruke za hvatanje i odeljak za skladištenje koji se može otvoriti za stavljanje dodatne municije. Ova popularna igračka za gradnju poseduje 4 minifigure – uključujući War Machine i Čoveka mrava, sa dekoracijom odela novom za mart 2019. – tako da možete da odigrate uzbudljive scene iz filmova Marvel Avengers.

• Ovaj komplet superheroja koji se mogu izgraditi sadrži četiri minifigure iz Marvel Univerzuma: War Machine, Čovek mrav i 2 Outriders-a.
• War Machine Buster igračka poseduje kokpit za minifiguru koji se može otvoriti, brzi pucač 6 studova, 2 odvojiva topa za pucanje studova, 2 rakete, ruke i noge koji se pomeraju, ruke za hvatanje i odeljak za skladištenje dodatne municije koji se može otvoriti.
• Odvojite topove za ispaljivanje studova i postavite ih u ruke ili na rame minifigure War Machine.
• Minifigure War Machine i Čovek mrav u ovom kompletu LEGO® za gradnju za decu sadrže nove dekoracije odela za mart 2019. za tim Avengers-a.
• Ponovo odigrajte uzbudljive scene iz filmova Marvel Avengers uz ovu kreativnu igračku za gradnju.
• War Machine Buster igračka meri preko 6” (17 cm) visine, 2” (6 cm) dužine i 5” (14 cm) širine.