• Kockarium je zvanični prodajni partner kompanije LEGO za Srbiju
  • Prodavnica: Beograd Đeram
  • Telefon: 060 / 747 09 09
  • Radno vreme: 9-21h, subotom 9-18h
Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

76125 Ajronmenov hol oklopa

Šifra proizvoda: 76125

Izgradi laboratoriju Iron Man-a i testiraj različita oklopna odela Iron Man-a!

7.790 din

5.00 out of 5 based on 1 customer rating(s)
1 Komentar(a)

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

Pridruži se Tony Stark-u u dvorani oklopa Iron Man-a i eksperimentiši sa novom tehnologijom! Napravi smuti u kuhinji. Radi za stolom i obuci se korišćenjem robotskih ruku. Podiži teške predmete u laboratoriji Iron Man-a noseći masivno odelo Igor-a. A ako tvoji eksperimenti pođu po zlu, uzmi robota da ugasiš požare uz pomoć aparata za gašenje požara. Ali pazi — jedan razbojnik pokušava da provali unutra pa zgrabi oružje i uhvati ovog opasnog uljeza! Možeš da prepraviš ovu sjajnu dvoranu oklopa na bezbroj različitih načina, tako da akcija nikada ne prestaje.

Sprovodite eksperimente sa Tonijem Starkom i uhvatite Outridera u kompletu LEGO® Marvel Avengers 76125 Iron Man Hall of Armor, koji sadrži modularnu laboratoriju koja može da se kombinuje i slaže na veliki broj različitih načina za beskrajne mogućnosti igre. Sala sadrži rotirajući podijum sa 2 robotske ruke koje se mogu pokretati tako da Toni Stark može da se obuče kao Iron Man, sto, kuhinju, prostor za skladištenje oružja, skladište alata i module za skladištenje Iron Man odela, radarsku antenu i još toga. Višenamenska igračka za gradnju Iron Man-a sadrži pokretno odelo za Igora sa kokpitom za minifiguru, pokretnog mobilnog robota i 5 minifigura – uključujući Iron Man MK 1, Iron Man MK 5, Iron Man MK 41 i Iron Man MK 50, plus elemente lica i kose Tonija Starka koje možete da postavite na izabranu minifiguru Iron Man-a.

• Sadrži 5 minifigura iz Marvelovog univerzuma: Iron Man MK 1, Iron Man MK 5, Iron Man MK 41, Iron Man MK 50 i jedan Outrider.
• Ovaj igračka superheroja koja se može izgraditi sadrži laboratoriju za Iron Man-a sa odvojivim modulima koji se mogu kombinovati i slagati na različite načine za alternativni užitak u igri.
• Iron Man laboratorija sadrži: rotirajući podijum sa 2 pokretne robotske ruke; sto sa providnoplavim ekranom, stolicu za minifiguru i šolju; modul kuhinje sa mikserom za smuti koji se može izgraditi i elementom šolje; modul za skladištenje oružja sa pucačem studova, dodatak za napajanje i element energetskog snopa za minifigure; modul za skladištenje alata sa ključem, module za skladištenje Iron Man odela; radarsku antenu; elemente bezbednosne barijere; aparat za gašenje požara i 2 elementa plamena.
• Povežite module u krug da biste napravili prostoriju sa ekranom ili zatvor za loše momke.
• Ovaj komplet superheroja takođe sadrži odelo za Igora, koje obuhvata kokpit za minifiguru koji se može otvoriti pokretne ruke i noge i pokretnog robota na točkovima za maštovitu igru.
• Dodatni elementi obuhvataju elemente lica i kose Tonija Starka za postavljanje na minifigure odela Iron Man-a.
• Minifigure Iron Man MK 1, Iron Man MK 5 i Iron Man MK 41 su nove za mart 2019.
• Ponovo odigrajte uzbudljive akcione scene iz filmova Marvel Avengers uz ovaj interesantan LEGO® komplet za gradnju za decu.
• Iron Man laboratorija meri preko 5” (13 cm) visine, 13” (35 cm) širine i 6” (17 cm) dubine sa modulima u standardnoj formaciji.
• Odelo za Igora meri preko 3” (9 cm) visine, 1” (5 cm) dužine i 3” (9 cm) širine.