Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči do 13:00 časova radnim danima za isporuku već naredni radni dan!

76126 Vrhunski Kvindžet osvetnika

Šifra proizvoda: 76126

Kreiraj vrhunski Quinjet i bori se protiv neprijatelja osvetnika!

9.990 din

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči do 13:00 časova radnim danima za isporuku već naredni radni dan!

Spremi se za borbu protiv Chitauri-a uz pomoć vrhunskog Quinjet osvetnika! Pripremi oružja sa Rocket-om i Thor-om u odeljku za putnike. Uskoči u kabinu sa Black Widow i odleti. Ispali iz pucača studova i brzog pucača sa 6-studova. Glatko sleti i nastavi da se boriš na krilima. Onda iznenadi neprijatelja triciklom sa ispaljivačem studova!

Udružite se sa Avengers-ima i poletite u sukob protiv Chitauri-ja u kompletu LEGO® Marvel Avengers 76126 Avengers Ultimate Quinjet. Ovaj neverovatni avion poseduje kokpit za minifiguru koji se otvara, pucače studova, podesiva krila, okretne rotore, odeljenje za putnike koje se otvara i zadnji odeljak koji se otvara sa preklopnim brzim pucačima 6 studova i triciklom koji ispaljuje studove. Ovaj popularni komplet za gradnju za decu sadrži 6 minifigura – uključujući Crnu udovicu, Hawkeye, Rocket-a i Thor-a, od kojih svi imaju novodekorisana odela za tim Avengers-a za mart 2019. – interesantna oružja za odigravanje uzbudljivih scena iz filmova Marvel Avengers.

• Ovaj komplet superheroja koji se mogu izgraditi sadrži šest minifigura iz Marvel Univerzuma koje su nove za mart 2019.: Crna udovica, Hawkeye, Rocket, Thor i 2 Chitauri-ja.
• Model Marvel Ultimate Quinjet poseduje kokpit za minifiguru koji se otvara, 2 pucača studova, odeljak za putnike koji se otvara sa 2 sedišta za minifigure i policom za oružje, zadnjim odeljkom koji se otvara sa rasklopivim brzim pucačem 6 studova i triciklom, podesivim krilima i okretnim rotorima.
• Tricikl poseduje sedište za minifiguru i 2 pucača studova.
• Oružja obuhvataju 2 energetska štapa Crne udovice, Hawkeye-ov luk i strelu, Rocket-ov pištolj i 2 blastera Chitauri-ja za maštovitu igru.
• LEGO® minifigure Crna udovica, Hawkeye, Rocket i Thor imaju novu dekoraciju za tim Avenger-sa za mart 2019.
• Ponovo odigrajte uzbudljive akcione scene iz filmova Marvel Avengers uz ovaj komplet za izgradnju superheroja.
• Ultimate Quinjet meri preko 4” (12 cm) visine, 15” (40 cm) dužine i 11” (28 cm) širine.