Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči do 13:00 časova radnim danima za isporuku već naredni radni dan!

76128 Bitka Molten Mena

Šifra proizvoda: 76128

Oživi obračun Molten Man-a protiv Spider-Man-a u kom se topi metropola!

3.590 din

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči do 13:00 časova radnim danima za isporuku već naredni radni dan!

Pridruži se Spider-Man-u i Mysterio-u u jeku borbe da sprečiš Molten Man-a da istopi celi grad! Molten Man-ova opasna lava upija sve od automobila do semafora. Pobegni iz gladnih kandži ovog čudovišta i izbegni brzi pucač. Zavrti paukove mreže da oboriš Molten Man-a, a zatim ugasi sve požare aparatom za gašenje požara vatrogasca!

Izgradite neverovatno vatreno čudovište i odigrajte scene pomoću uzbudljivog kompleta LEGO® Marvel Spider-Man 76128 Molten Man Battle. Molten Man mehanička igračka koja se može izgraditi poseduje pokretne zglobove, kandžu za hvatanje, brzi pucač 6 studova, objekte koji se „tope” i koji se mogu izgraditi, uključujući polovinu automobila, banderu, semafor postavljen za njegovo telo, elemente istopljene lave i tačke za postavljanje minifigura. Ova Marvel igračka sadrži 3 minifigure – Spider-Man, Mysterio i vatrogasac – sa oružjima i dodacima za odigravanje uzbudljivih scena sa superherojima iz Marvelovog filma Spider-Man: Far From Home.

• Ovaj komplet za gradnju Spider-Mana za decu uključuje 3 minifigure Marvelovog univerzuma: Spider-Man, Mysterio i vatrogasac.
• Molten Man figura za gradnju poseduje pokretnu glavu, ruke i noge, kandžu za hvatanje, brzi pucač 6 studova, „topljive” objekte koji se mogu izgraditi, uključujući polovinu automobila, uličnu banderu i semafor, lanac, elemente lave koja se topi i različite tačke za postavljanje minifigura.
• Ovaj komplet za igru sa Spider-Manom sadrži oružja za minifigure, uključujući pakovanje mreže za Spider-Mana i energetske elemente za Mysterioa.
• Dodaci obuhvataju aparat za gašenje požara za vatrogasca za kreativnu igru.
• Marvel Spider-Man minifigura opremljena je novom dekoracijom odela za crnom i sivom bojom za maj 2019., dok je minifigura Mysterio takođe nova za maj 2019.
• Odigrajte uzbudljive scene iz filma Spider-Man: Far From Home uz ovu kreativnu igračku za gradnju.
• Dodajte 76129 Hydro-Man Attack i 76130 Stark Jet i The Drone Attack igračke za gradnju za još akcije za Spider-Man-a.
• Molten Man akciona figura za sklapanje je preko 7” (18 cm) visoka.