Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči do 13:00 časova radnim danima za isporuku već naredni radni dan!

76130 Stark mlaznjak i napad drona

Šifra proizvoda: 76130

Odleti u spas na naoružanom Stark mlaznjaku!

7.790 din

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči do 13:00 časova radnim danima za isporuku već naredni radni dan!

Brani Veneciju od napada dronova uz Happy Hogan-a, Nick Fury-a, Mysterio-a, Spider-Man-a i super Stark mlaznjak! Podesi krila i lansiraj se u nebo. Upravljaj ovim avionom mlaznjakom visoke tehnologije iz dvostruke kabine sa Happy Hogan-om i Nick Fury-em. Naglo promeni smer 2 drona sa pucačima studova i uzvrati paljbu uz pomoć pucača studova mlaznjaka. Zatim otpusti vratanca da ispustiš energetske bombe ili pošalji Spider-Man-a u akciju njišući se na nitima svoje paukove mreže!

Udruži se sa Happy Hogan, Nikom Fjurijem, Mysteriom i Spider-Manom u borbi u vazduhu u LEGO® Marvel Spider-Man 76130 Stark Jet and the Drone Attack. Ovaj akcioni Spider-Man komplet sadrži model aviona Stark Jet sa 2 pucača studova, podesivim krilima, odeljkom energetske bome, kokpitom za dve minifigure i zadnjim sedištem za Spider-Mana i funkcijom otvaranja vratanca. Pritisni dugme na vrhu mlaznjaka da baciš bombe ili da omogućiš da se Spider-Man obruši na njegovim nitima paukove mreže. Ova kreativna igračka za gradnju sadrži 2 drona koji ispaljuju studove i 4 minifigure za odigravanje scena sa superherojima iz Marvelovog filma Spider-Man: Far From Home.

• Ovaj komplet za gradnju za decu uključuje 4 minifigure Marvelovog univerzuma: Happy Hogan, Nick Fury, Spider-man i Mysterio.
• Stark Jet opremljen je kokpitom za dve minifigure sa sedištima za pilote za Happy Hogan-a i Nika Fjurija, nalepnicama kontrolne table, 2 pištolja, plus sedište za putnika za Spider-Mana, sa funkcijom otvaranja vratanca za kačenje elementa niti Spider-Manove mreže, zadnjim odeljkom za skladištenje za 3 energetske bombe koje se mogu izgraditi, podesivim krilima i 2 pucača studova.
• Pritisni dugme na vrhu mlaznjaka da otvoriš vratanca i baciš bombe ili da omogućiš da se Spider-Man obruši sa mlaznjaka na njegovim nitima paukove mreže.
• Svaka igračka drona koji se gradi sadrži 2 stud pucača.
• Oružje uključuje pištolj Happy Hogan-a, pucač Nick Fury-a i elemente energije Mysterio-ve moći za kreativnu igru.
• Ova Marvelova igračka za gradnju takođe uključuje element niti paukove mreže Spider-Man-ove minifigure.
• Minifigure Nick Fury i Mysterio biće dostupne od maja 2019.
• Oživi uzbudljive scene sa superherojima iz Marvelovog Spider-Man-a: Far From Home.
• Dodaj komplete za igru sa superherojima 76128 Bitka Molten Man-a i 76129 Napad Hydro-Man-a za još više akcije Spider-Man-a i maštovite igre.
• Igračka za gradnju Stark mlaznjaka meri preko 6” (10 cm) visine, 9” (38 cm) dužine i 3” (25 cm) širine.
• Svaki dron meri preko 1” (4 cm) dužine, 1” (4 cm) širine i manje od 1” (2 cm) visine.