Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči do 13:00 časova radnim danima za isporuku već naredni radni dan!

76131 Borba u bazi osvetnika

Konstruiši sjajno sedište osvetnika i oteraj uljeze!

12.990 din

5.00 out of 5 based on 1 customer rating(s)
1 Komentar(a)

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči do 13:00 časova radnim danima za isporuku već naredni radni dan!

Udruži se sa Iron Man, Captain Marvel, Hulk, Nebula i Ant-Man i odbrani konstrukciju osvetnika! Pravi planove u kancelariji i ščepaj oružje iz tajnog odeljka u stolu. Nadgledaj Thanos-a i razbojnike kako prilaze sedištu osvetnika uz pomoć radara, a onda odjuri u akciju. Aktiviraj sistem odbrane na krovu. Nanišani razbojnika uz pomoć dvostrukog ispaljivača studova terenca, zatim lansiraj helikopter osvetnika i ispali iz brzog pucača!

Oživi scenu uzbudljive 76131 Bitka u bazi Osvetnika i porazi Thanos-a i Outrider-a uz ovaj LEGO® komplet igrački za gradnju Marvelovi Osvetnici! Sedište Osvetnika sadrži poslovni objekat na 2 nivoa sa salom za sastanke – uključujući sto sa tajnim odeljkom za oružje, sef sa „laserskim zracima” koji se otvara, helidrom, garažu, pucač sa oprugom na krovu i dvostruke stud pucače, uz dodatak rotirajućeg radara koji može da se naginje. Ovaj popularni komplet sa igračkama za gradnju takođe uključuje igračku helikoptera koji se gradi sa podesivim, okretnim rotorima i brzi pucač 6 studova, kao i terenac sa okretnim topom sa dvostrukim stud pucačem. Odigraj uzbudljive scene iz filmova Marvelovih Osvetnika uz 4 minifigure, mikrofiguru Ant-Man-a i velike podesive figure Hulk-a i Thanos-a.

• Ovaj komplet superheroja koji se mogu izgraditi sadrži četiri minifigure iz Marvel Univerzuma: Iron Man, Captain Marvel, Nebula i Outrider sa 4 ruke, uz velike podesive figure Hulk-a i Thanos-a i mikrofiguru Ant-Man-a.
• Ova igračka za gradnju sadrži bazu Osvetnika sa poslovnim objektom na 2 nivoa, helidrom, garažu, uz dodatak helikoptera i terenca za kreativnu igru.
• Poslovni objekat sadrži: 2 elementa Osvetnika sa logotipom „A” na spoljašnjem zidu; okretni pucač sa oprugom koji se naginje na krovu; donji nivo sa ulazom, obrtni računar koji se gradi i sef sa „laserskim zracima”; i gornji nivo sa salom za sastanke, sto sa tajnim odeljkom, obrtna vrata koja vode do helidroma i dodatni elementi uključujući 3 stolice, 2 pištolja, 3 šolje i bokal.
• Baza takođe sadrži: helidrom sa 2 dvostruka stud pucača i most do poslovnog objekta; garažu za terenac sa rampom, barijeru koja se otvara i obrtni tanjir radara koji se naginje; i police za alat sa pajserom, ključem, varioca i elemente kružne testere.
• Helikopter sadrži kabinu za minifigure koja se otvara, 2 obrtna rotora koja se naginju i brzi pucač 6 studova.
• Terenac sadrži kabinu za minifigure i obrtni top sa dvostrukim stud pucačem i prostor za stajanje minifigure.
• Oružje uključuje Nebula-on mač i Thanos-ovu dvostranu borbenu sekiru koja se gradi.
• Dodatni elementi uključuju 10 Captain Marvel-ovih moćnih oružja za maštovitu igru.
• Minifigura Iron Man-a i velike figure Thanos-a i Hulk-a biće dostupne od marta 2019., a minifigura Nebula-e i mikrofigura Ant-Man-a sadrže posebne dekoracije odela za tim Osvetnika koje će biti dostupne od marta 2019.
• Odigrajte uzbudljive scene iz filmova Marvel Avengers sa ovim kompletom akcionog superheroja za decu.
• Avengers baza meri preko 6” (17 cm) visine, 11” (29 cm) širine i 7” (20 cm) dubine.
• Helikopter meri preko 3” (9 cm) visine, 5” (14 cm) dužine i 1” (5 cm) širine.
• Terensko vozilo meri preko 2” (7 cm) visine, 4” (11 cm) dužine i 2” (6 cm) širine.