Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

76144 Halkov skok iz helikoptera

Šifra proizvoda: 76144

Sjajan komplet za igru Marvelovi osvetnici, Halk za igranje uloga superheroja!

7.790 din

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

Oznake: ,

Omogućite mladim superherojima da se igraju uloga uz ispaljivanje raketa, bitki lansiranja Halka uz LEGO® Marvelovi osvetnici: Kraj igre sa helikopterom i letećim Leviathan-om!

Udruži se sa osvetnicima u epskoj vazdušnoj borbi protiv Chitauri-ja! Lansiraj helikopter sa spasilačkom jedinicom i ispali iz trostrukog pucača studova na moćnog Leviathan-a. Izbegni pucače studova Chitauri letača. Iznenadi neprijatelja spuštanjem moćnog Halka u bitku. Zatim napadni moćnim eksplozijama spasilačke jedinice i palicama Crne udovice. Ko će izvojevati pobedu u LEGO® Marvelovi osvetnici, Kraj igre? Na tebi je da odlučiš!

Vaš mali superheroj osećaće se kao da je u Marvelovom filmu Osvetnici: Kraj igre uz ovaj uzbudljivi komplet 76144 Hulk-ovo spasavanje helikopterom LEGO®. Postoji toliko načina za igru helikopterom Osvetnika, koji sadrži 2 trostruka pucača studova i kul funkciju za spuštanje Hulk-a na neprijatelje, kao i Chitauri-jevo Marvelovo Leviathan-ovo stvorenje i letača koji ispaljuje studove za vazdušne borbe. Akcija igranja uloga! Sjajan poklon za decu – sadrži 4 mini-figure za akciju igranja uloga, uključujući Rescue-a (poznat kao Pepper Potts) sa 2 moćne eksplozije i Black Widow sa 2 palice za borbu protiv Chitauri-ja. Velika figura Hulk-a i njegova Rukavica beskonačnosti sa kolekcionarskim Kamenjem večnosti doprinose još kreativnijim opcijama za pripovedanje priča. Uzbudljivosti Marvelovih Osvetnika! Kompleti za igru LEGO Marvelovi Osvetnici otvaraju uzbudljivi univerzum avantura igranja uloga. Sa kolekcionarskim vozilima, mekovima, zgradama, mini-figurama, oružjem i spravama, ljubitelji superheroja mogu da ožive scene iz filma, da smišljaju svoje zaplete ili jednostavno da izlažu superkul modele.

  • Deca mogu da zamišljaju da su Rescue, Black Widow i Hulk sa helikopterom koji ispaljuje rakete koji je igračka koja se gradi i da ožive borbene scene iz filma Marvelovi Osvetnici: Kraj igre u borbi protiv 2 neprijateljska Chitauri-ja i podesivog Leviathan-a!
  • Uključuje 4 mini-figure, kul akcionu figuru Hulk-a, helikopter sa trostrukim pucačem studova i funkcijom spuštanja Hulk-a u borbu, kao i Leviathan-a Chitauri-ja i letača koji ispaljuje studove za scenu epskih vazdušnih obračuna.
  • Rescue poznat kao Pepper Potts ima moćne eksplozije za akcionu igru, a Hulk sadrži Rukavicu večnosti sa 4 kolekcionarska Kamena večnosti – preostalo Kamenje večnosti nalazi se u kompletu Bitka u bazi Osvetnika (76131).
  • Sa kul akcionim figurama i modelima koji se grade na zabavan način i koji su sjajni za samostalnu ili grupnu igru, ova popularna igračka za gradnju sa 482 elementa briljantan je poklon za decu uzrasta 8+.
  • Igračka helikopter koji se gradi meri preko 4” (11 cm) visine, 9” (25 cm) dužine i 7” (19 cm) širine, a svi modeli i junaci fenomenalno se uklapaju sa drugim LEGO® Marvel kompletima za još više akcije igranja uloga superheroja.
  • Baterije nisu potrebne – ovaj komplet za igru Marvelovi Osvetnici napravljen je od LEGO® kocki i pokreće ga isključivo slobodna kreativnost dece, tako da njihovim superherojima u pričama nikada ne ponestaje energije!
  • Razmišljate o kupovini ove popularne igračke za gradnju nekome ko nije upoznat sa LEGO® kompletima za gradnju? Bez brige. Uz njih dolaze jednostavna uputstva tako da izgradnja modela može da počne čim se otvori kutija.
  • Kompleti za igru LEGO® Marvelovi Osvetnici pružaju uzbudljivi univerzum avantura gradnje i igranja uloga za decu (kao i za sve ljubitelje superheroja) gde mogu da ožive scene iz filma, da smišljaju svoje priče i da izlažu kolekcionarske modele.
  • LEGO® kompleti za gradnju ispunjavaju najviše standarde industrije, kao i svoje rigorozne kriterijume za kvalitet da bi se obezbedilo da kocke budu dosledne, kompatibilne i da se jednostavno spajaju i razdvajaju – bez potrebe za supermoćima!
  • LEGO® kocke i elementi su testirani na ispuštanje, griženje i na sve moguće zamislive načine, tako da možete biti uvereni da je ovaj model kompleta bezbedan za vašeg malog superheroja.