Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za poručivanje. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

76909 Mercedes-AMG F1 W12 E Performance i Mercedes-AMG Project One

Šifra proizvoda: 76909

Upoznaj se izbliza sa 2 najbolja svetska trkačka vozača Mercedes-AMG-a

5.990,00  RSD

5.00 out of 5 based on 1 customer rating(s)
1 Komentar(a)

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za poručivanje. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

Istraži vrhunski dizajn automobila uz pomoć kompleta za gradnju LEGO® Speed Champions Mercedes-AMG F1 W12 E Performance i Mercedes-AMG Project One. Ovu dobitnu kombinaciju sada možeš da uvrstiš u svoju kolekciju, gradiš i izložiš. A uz 2 mini-figure vozača Mercedes-AMG-a, koji je u punoj opremi i spreman za pokret, scena je postavljena za epsku trkačku akciju. Zauzmi mesto u startnom rasporedu trkača!

Deca i ljubitelji trka sada mogu da nabave za kolekciju i istraže 2 vozila vodećeg dizajna trkačkih automobila uz pomoć kompleta za gradnju LEGO® Speed Champions Mercedes-AMG F1 W12 E Performance i Mercedes-AMG Project One (76909). San svakog kolekcionara – ove kolekcionarske igračke automobili zabavne su za gradnju, odlične su za izlaganje i savršene za uzbudljivu trkačku akciju. Digitalno uputstvo za gradnju Ovaj komplet Speed Champions uključuje štampano i digitalno uputstvo za gradnju. Uz interaktivno digitalno uputstvo, koje je dostupno u besplatnoj aplikaciji LEGO Building Instructions za pametne telefone i tablete, dolaze neverovatni alati za uveličavanje i rotiranje koji vam omogućavaju da vizualizujete model iz svih uglova dok gradite. Slavljenje sjajnih automobila Kompleti LEGO Speed Champions obezbeđuju autentične replike najinovativnijih i najčuvenijih vozila na svetu. Savršeni za izlaganje – kolekcionarski modeli su odlični i za uzbudljivu akcionu trku sa drugim vozilima iz serije Speed Champions.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code