Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

76943 Potera za pteranodonom

Šifra proizvoda: 76943

Uzbudljivi početnički komplet LEGO® Jurassic World za manju decu

2.749,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

Ovaj neverovatan komplet, inspirisan filmom „Svet iz doba jure Dominion“, ima sve što ti je potrebno za akcionu igru. Uključuje pristanište, tezgu sa ribom i bagi, koji su napravljeni od kocki, mini-figure Ovena Grejdija i Mejsi sa štapom za pecanje i lasom, kao i figuru pteranodona. Neka potera počne!

Mališani mogu da nauče da grade i da se igraju uloga uzbudljivih priča iz filma „Svet iz doba jure“ uz komplet Potera za pteranodonom (76943) za uzrast 4+. Sadrži igračku bagi, tezgu sa ribom i modele pristaništa. Kao neverovatna ideja za poklon namenjen deci koja vole dinosauruse – ovaj komplet takođe uključuje podesivu figuru igračku pteranodona i 2 mini-figure sa dodatnim elementima štapa za pecanje i lasa koji inspirišu kreativnu igru. Digitalna uputstva Ova jednostavna slikovna uputstva savršena su za decu koja tek uče da čitaju. Pogledajte besplatnu aplikaciju LEGO® Building Instructions za digitalna uputstva, kao i alate uveličavanja i rotiranja za još zabavniju gradnju modela. Gradite zajedno Igračke za gradnju LEGO 4+ deci predstavljaju prostran univerzum omiljenih filmova, TV junaka i običnih heroja. Specijalno su osmišljeni sa kockom za početnike, tako da i graditelji početnici mogu da naprave vozila, zgrade i još toga uz malu pomoć starijeg brata ili sestre ili nekog odraslog.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code