Akcija! Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za isporuku na kućnu adresu. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

76943 Potera za pteranodonom

Šifra proizvoda: 76943

Uzbudljivi početnički komplet LEGO® Jurassic World za manju decu

2.749,00  RSD 1.924,30  RSD

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za isporuku na kućnu adresu. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

Ovaj neverovatan komplet, inspirisan filmom „Svet iz doba jure Dominion“, ima sve što ti je potrebno za akcionu igru. Uključuje pristanište, tezgu sa ribom i bagi, koji su napravljeni od kocki, mini-figure Ovena Grejdija i Mejsi sa štapom za pecanje i lasom, kao i figuru pteranodona. Neka potera počne!

Mališani mogu da nauče da grade i da se igraju uloga uzbudljivih priča iz filma „Svet iz doba jure“ uz komplet Potera za pteranodonom (76943) za uzrast 4+. Sadrži igračku bagi, tezgu sa ribom i modele pristaništa. Kao neverovatna ideja za poklon namenjen deci koja vole dinosauruse – ovaj komplet takođe uključuje podesivu figuru igračku pteranodona i 2 mini-figure sa dodatnim elementima štapa za pecanje i lasa koji inspirišu kreativnu igru. Digitalna uputstva Ova jednostavna slikovna uputstva savršena su za decu koja tek uče da čitaju. Pogledajte besplatnu aplikaciju LEGO® Building Instructions za digitalna uputstva, kao i alate uveličavanja i rotiranja za još zabavniju gradnju modela. Gradite zajedno Igračke za gradnju LEGO 4+ deci predstavljaju prostran univerzum omiljenih filmova, TV junaka i običnih heroja. Specijalno su osmišljeni sa kockom za početnike, tako da i graditelji početnici mogu da naprave vozila, zgrade i još toga uz malu pomoć starijeg brata ili sestre ili nekog odraslog.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code