Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

76946 Hvatanje Plave i beta velociraptora

Šifra proizvoda: 76946

Uzbudljivi komplet LEGO® Jurassic World sa igračkom dinosaurusa i kamiona

4.590,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

Pogledaj ovaj fantastičan komplet za igru, inspirisan filmom „Svet iz doba jure Dominion“. Sadrži mini-figure Mejsi i Rein Delakor, dinosauruse plavog i beta velociraptora, kamion, bicikl i kavez za dinosaurusa sa zamkom, kao i pileći batak koji služi kao mamac za dinosaurusa. Zato kreni sa gradnjom, igraj se neverovatnih priča sa akcionim avanturama.

Deca koja vole dinosauruse i sjajna vozila uživaće u kompletu LEGO® Jurassic World Hvatanje plavog i beta velociraptora (76946). Inspirisan uzbudljivom scenom iz filma „Svet iz doba jure: Nadmoć“, sadrži igračku kamion koja se gradi, bicikl i kavez za dinosauruse sa funkcijom zamke i dodatnim elementom pilećeg bataka za mamac za dinosauruse. Kreativna igra Ovaj komplet igračaka za uzrast 6+ takođe uključuje 2 mini-figure: Mejsi i Rein Delakor sa pištoljem za uspavljivanje, kao i figure plavog i beta dinosaurusa, koji podstiču decu da se igraju uloga i da smišljaju originalne priče. U kutiji su jednostavna uputstva, tako da čak i početnici mogu da grade modele samouvereno, a komplet se briljantno kombinuje sa drugim igračkama za gradnju LEGO Jurassic World za još bolju akcionu igru. Fantastični pokloni Otkrijte ideje za poklon koje će oduševiti ljubitelje svih uzrasta – u popularnom asortimanu LEGO Jurassic World, koji sadrži livene figure dinosaurusa koje se grade, mini-figure i detaljne igračke vozila za igru i izlaganje.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code