Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

76947 Kvecalkoatlus: Napad na avion

Šifra proizvoda: 76947

Sjajna LEGO® Jurassic World igračka avion za akcionu igru

5.990,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

Oživi epsku akciju iz filma „Svet iz doba jure Dominion“ uz ovaj uzbudljiv komplet za igru. Uključuje kul avion sa kabinom u koju staju Oven Grejdi, Kler Diring i Kejla Vots. Avion ima i okretne propelere, držač za teret koji se otvara i motore osmišljene da se odvoje pod napadom od kvecalkoatlusa. Da li si spreman/-na da poletiš?

Oživi uzbudljivu leteću akciju iz filma „Svet iz doba jure: Nadmoć“ uz komplet igračaka Kvecalkoatlus: zaseda iz aviona (76947) – za decu ljubitelje dinosaurusa uzrasta 7+. Sadrži avion sa prostorom za 3 mini-figure u kabini, okretne propelere, držač za teret koji se otvara i motore osmišljene da se odvoje tokom napada od strane podesive igračke figure kvecalkoatlusa (motor se jednostavno ponovno montira). Akciono igranje uloga Komplet sadrži postupno uputstvo za gradnju i uključuje mini-figure Ovena Grejdija, Kler Diring i Kejle Vots, kao i protivpožarni aparat koji se gradi i dodatne elemente baterijske lampe i ključa, koji inspirišu maštovito pripovedanje. Neograničena zabava Asortiman LEGO® Jurassic World raspolaže vrhunskim idejama za poklone namenjene decu i ljubiteljima svih životnih doba, sa livenim figurama dinosaurusa koje se grade, mini-figurama i sjajnim igračkama vozilima za igru i izlaganje. Pogledajte komplet Dinosaurus atrociraptor: Jurnjava biciklima (76945). Uključuje Ovenov motocikl koji može da se smesti u avion iz ovog kompleta.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code