Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za isporuku na kućnu adresu. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

76948 Bekstvo dinosaurusa T-reksa i atrociraptora

Šifra proizvoda: 76948

Uzbudljiv komplet igračaka LEGO® Jurassic World T-reks

12.490,00  RSD

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za isporuku na kućnu adresu. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

Spremi se za dramu sa dinosaurusima uz ovaj komplet za igru inspirisan filmom „Svet iz doba jure Dominion“. Napravi pijacu sa zatvorenim prostorom za T-reksa i veliki kamion sa kavezom za transport atrociraptora. Zatim se igraj svojih uzbudljivih priča sa mini-figurama Ovena Grejdija, Kler Diring, Rein Delakor i Sojone Santos, kao i 2 pištolja za uspavljivanje da umiriš te dinosauruse!

Ljubitelji mogu da rekonstruišu uzbudljivu akciju iz filma „Svet iz doba jure: Nadmoć“ uz komplet igračaka Bekstvo dinosaurusa T-reksa i atrociraptora (76948). Neverovatan poklon za decu koja postavljaju trendove uzrasta 8+ sadrži pijacu koja se gradi i veliku igračku kamion sa kavezom, kao i figure atrociraptora i T-reksa. Pijaca ima ograđeni prostor za T-reksa sa funkcijom bekstva, a u kamion staju 2 atrociraptora (pronađite drugog atrociraptora u kompletu 76945). Zabavno igranje uloga Sadrži 4 mini-figure: Ovena Grejdija, Kler Diring, Reina Delakora i Sojonu Santos, kao i 2 pištolja za uspavljivanje koja inspirišu kreativno pripovedanje. Priložena su postupna uputstva, tako da čak i oni koji se prvi put susreću sa LEGO®-om mogu da grade samouvereno, a komplet se lepo kombinuje sa kompletom Dinosaurus atrociraptor: Jurnjava biciklima (76945) za dodanu akcionu igru. Zabava sa dinosaurusima! Asortiman LEGO Jurassic World raspolaže kompletima visokog kvaliteta koji su prikladni za sva životna doba, sa livenim figurama dinosaurusa koje se grade, mini-figurama, impresivnim zgradama i sjajnim vozilima za igru i izlaganje.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code