Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

76950 Napad triceratopsa na pikap

Šifra proizvoda: 76950

Jurnjava sa dinosaurusima uz LEGO® Jurassic World akcioni komplet!

6.590,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

Ludo se zabavi uz ovaj komplet za igru inspirisan filmom „Svet iz doba jure Dominion“! Sadrži pikap sa prednjim odeljkom koji može da se odvoji kada o njega udari figura triceratopsa – ali ne brini, kamion može lako ponovo da se napravi, spreman za naredni napad dinosaurusa! Tu su i mini-figure Kler Diring, Frenklina Veba i 2 radnika obezbeđenja, kao i bagi za bekstvo za akcionu igru.

Neka luda, užurbana akcija počne uz neverovatan komplet igračaka Zaseda triceratopsa iz pikapa (76950). Savršen poklon za kreativnu decu uzrasta 7+ koja vole neverovatna vozila i dinosauruse – sadrži pikap sa prednjim odeljkom koji se odvaja i lako se transformiše nakon što u njega udari figura triceratopsa, kao i bagi za bekstvo. Svako LEGO® vozilo napravljeno od kocki ima prostor za 2 mini-figure. Kreativna zabava Ova LEGO Jurassic World igračka za gradnju uključuje 4 mini-figure: Kler Diring, Frenklina Veba i 2 čuvara obezbeđenja, kao i pištolj za uspavljivanje i dodatni element šargarepe, koji inspirišu maštovito igranje uloga. U kutiji su priložena postupna uputstva, tako da čak i LEGO početnici mogu da grade modele samouvereno. Užitak sa dinosaurusima! Postoje kompleti LEGO Jurassic World za ljubitelje svih životnih doba, bilo da žele da rekonstruišu legendarne scene iz filmova i animiranih serija ili jednostavno da grade i izlože kolekcionarske modele.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code