Poslednji komad!! Preuzmi u Beogradu ili poruči za brzu isporuku!

76951 Transport piroraptora i dilofosaurusa

Šifra proizvoda: 76951

Zabavan komplet igračaka sa kul terenskim vozilima i 2 dinosaurusa

6.590,00  RSD

5.00 out of 5 based on 1 customer rating(s)
1 Komentar(a)

Poslednji komad!! Preuzmi u Beogradu ili poruči za brzu isporuku!

Osmisli nove uzbudljive avanture sa dinosaurusima uz ovaj sjajan komplet za igru inspirisan filmom „Svet iz doba jure Dominion“! Sadrži sjajan terenac sa tragačem za dinosauruse i prikolicu sa kavezom za dinosauruse koji se otvara. Igraj se akcionih igara sa mini-figurama Ijana Malkolma, dr Eli Setler i stražara, kao i figurama piroraptora i dilofosaurusa.

Deca mogu da se igraju uloga dok popularni junaci iz filma „Svet iz doba jure: Nadmoć“ prate dinosauruse u terenskom vozilu uz ovaj uzbudljiv komplet igračaka Transport piroraptora i dilofosaurusa (76951). Terenac ima sedišta za 2 mini-figure, uklonjivi tragač za dinosauruse i odvojivu prikolicu sa kavezom koji se otvara i u koji staje figura dinosaurusa. Tu su i 3 LEGO® mini-figure – Ijan Malkolm, dr. Eli Setler i čuvar sa dodatnim elementom pištolja za uspavljivanje – kao i igračka figura piroraptora i dilofosaurusa koje inspirišu kreativno pripovedanje. Premijum kvalitet Ovaj komplet za gradnju je sjajan poklon za decu uzrasta 7+ koja postavljaju trendove – oduševiće se i njihovi prijatelji, a tu su i jasna uputstva, tako da i LEGO početnici mogu da grade samouvereno. Zabava za sve bez obzira na godine Postoje LEGO Jurassic World igračke za gradnju osmišljene za ljubitelje svih životnih doba, bilo da žele da rekonstruišu legendarne scene, da ih kombinuju za dodatne mogućnosti akcione igre ili jednostavno da grade i izlože impresivne modele.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code