Akcija! Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za isporuku na kućnu adresu. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

76956 Bekstvo T-reksa

Šifra proizvoda: 76956

Legendarna scena iz filma „Park iz doba jure“ koju vi režirate

12.990,00  RSD 9.093,00  RSD

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za isporuku na kućnu adresu. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

Oživi klasičnu scenu iz filma „Park iz doba jure“ gradeći je kocku za kockom. Napravi T-reksa koji smrskava izvrnuti Ford Explorer, drugi Ford Explorer i porušenu električnu ogradu. Ovaj izložbeni model uključuje mini-figure Alana Granta, Ijana Malkolma i Tima i Leks Marfi, a pun je autentičnih detalja, uključujući elemente naočara za noćni vid i signalne rakete koji se grade. Zato spremi kokice i uživaj u legendarnoj gradnji.

Spremni za režiranje akcije? Ovaj model za gradnju i izlaganje LEGO® Jurassic Park Bekstvo T-reksa (76956) zaslužuje da se iznova gleda kao i legendarna scena iz filma „Park iz doba jure“, koja ga je inspirisala. Sadrži podesivu figuru T-reksa pod čijim stopalima je prevrnut i smrskan Ford Explorer, drugi Ford Explorer, i smrskanu „električnu” ogradu. Oživite dramu sa mini-figurama Alana Granta, Ijana Malkolma, Tima Marfija i Leks Marfi, naočarima za noćni vid koje se grade, signalnom raketom i 2 elementa čaše sa vodom, kao i mnogim drugim prepoznatljivim rekvizitima iz čuvene scene. Predivan poklon Ovaj kolekcionarski model je fenomenalna nagrada za vas ili za drugog odraslog ljubitelja filma „Park iz doba jure“ i iskusne LEGO graditelje ljubitelje dinosaurusa. Sadrži postupna uputstva, tako da možete da se opustite i uživate u nostalgičnom, kreativnom putovanju. Opustite se Dobro došli u LEGO komplete za odrasle – zona zena za aktivne projekte majstorija. Od filmske magije do svetskih čuda, legendi pop kulture i još mnogo toga, LEGO komplet čeka na vas.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code