Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za poručivanje. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

21319 Central Perk

Šifra proizvoda: 21319

Nostalgičan kolekcionarski komplet LEGO® Ideas koji će oduševiti ljubitelje TV sitkom klasika Prijatelji!

8.990,00  RSD

5.00 out of 5 based on 1 customer rating(s)
1 Komentar(a)

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za poručivanje. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

Nemoj da dopustiš da ti se život zaglavi u drugoj brzini – kada počne kiša da pada, zaputi se u LEGO® CENTRAL PERK da se družiš sa Rosom, Rejčel, Čendlerom, Monikom, Džoijem i Fibi iz omiljenog američkog TV sitkoma Prijatelji! Ovaj kul, retro LEGO Ideas komplet za igru proslavlja 25. godišnjicu prve epizode ove serije i prepun je autentičnih detalja koje mogu da ožive nostalgične uspomene. Poručuj kafe (i kolač za Moniku) od Gantera sa pulta. Opslužuj stolove sa Rejčel. Zgrabi parče pice sa Džoijem. Pretvaraj se da učestvuješ u urnebesnim razgovorima iz ove serije klasika sa prijateljima na kauču. Ali prekrij oči ako Ros svira klavijature ili Fibi peva na bini. Bilo da biraš da se igraš ovim zabavnim kompletom za gradnju ili da ga jednostavno izlažeš, ovaj fantastičan komplet LEGO Ideas će ti ulepšati dan, nedelju, mesec ili čak i godinu!
Proslavite 25. godišnjicu Prijatelja, legendarnog američkog TV sitkoma, uz ovaj izuzetan primerak kolekcionarskog kompleta LEGO® Ideje 21319 CENTRAL PERK! Ova divna LEGO kreacija kompleta sa TV studiom u kafiću prepuna je autentičnih detalja, zahvaljujući čemu je kolekcionarski predmet koji ljubitelji Prijatelja moraju da poseduju. Legendarni prostor za sedenje sa kaučem, foteljom i 2 stolice za prijatelje može da se izmeni za jednostavnu igru. A pogledaj binu na kojoj je Fibi izvodila pesme na gitari (i gde je Ros jednom svirao klavijature kada su svi sem Fibi mislili da je užasno). Sedam LEGO igračaka mini-figura Rosa, Rejčel, Čendlera, Monike, Džoija, Fibi i večito ucveljenog menadžera kafića CENTRAL PERK, koje će biti dostupne od septembra 2019. godine, opremljene su dodacima za oživljavanje poznatih urnebesnih scena kroz igranje uloga. Idealna kao poklon sa tematikom Prijatelja za vaše drugare i porodicu koji vole ovu TV seriju, ova popularna igračka sjajna je i za igru, i privući će svačiju pažnju kada se izloži u bilo kojoj prostoriji.
• Ovaj komplet LEGO® Ideje uključuje 7 mini-figura koje će biti dostupne od septembra 2019. godine: Ros Geler, Rejčel Grin, Čendler Bing, Monika Geler, Džoi Tribijani, Fibi Bufe i Ganter.
• Igračka za gradnju kafića CENTRAL PERK – legendarni glavni prostor za sedenje koji uključuje sofu, fotelju, 2 stolice i sto; prostor za usluživanje sa aparatom za kafu napravljenim od kocki, pultom za usluživanje, kasom, teglom sa kolačićima sa 2 elementa kolačića, elementom table sa menijem i drugim autentičnim predmetima; binu za muzičke nastupe sa sofom; dodatne stolice i stolove; 3 elementa stubova u zelenoj boji, koji će biti dostupni od septembra 2019. godine; držač za kišobrane sa 2 elementa kišobrana; izlog sa ukrasnim natpisom „CENTRAL PERK”; ulazna vrata; i 2 elementa studijskih reflektora napravljenih od kocki sa prozračnim elementima koji oponašaju svetlost.
• Prostor za sedenje za zvezde junake ove serije može da se izmeni za jednostavnu igru.
• Svaka mini-figura ima svoje rekvizite inspirisane TV serijom, uključujući Rosove klavijature napravljene od kocki i sledeće dodatne elemente: Rejčelin poslužavnik i šolju kafe, Monikin mafin, Džoijevu kutiju sa picom, parče pice i „mušku tašnu”, Čendlerov laptop, Fibinu gitaru i Ganterovu metlu.
• Ostali dodatni elementi u ovom kompletu za igru sa kafićem uključuju novine, 15 šoljica kafe i natpis „rezervisano”, kao i 3 vaze i cveće koje se gradi.
• LEGO® igračka za gradnju sa kolekcionarskim predmetima iz Prijatelja uključuje 1079 elemenata.
• Ovaj komplet LEGO® Ideje sadrži brošuru sa uputstvom za gradnju i informacije o autoru i LEGO dizajneru ovog sjajnog kompleta.
• Izgradite i istaknite ovu kolekcionarsku igračku za gradnju sa tematikom Prijatelja ili oživite omiljene scene iz američkog sitkoma klasika.
• Ova igračka za poklon sa tematikom Prijatelja je sledećih dimenzija: preko 4” (11 cm) visine, 11” (29 cm) širine i 8” (22 cm) dubine i biće centralna figura koja će ukrasti pažnju u svakoj prostoriji.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code