Vreme je za prolećno spremanje i uređivanje doma. Zato smo snizili sve modele LEGO kutija za odlaganje, hranu i kompletan asortiman LEGO kućnog dekora za 10%.

Ali to nije sve! Kupovinom bilo kombinacije proizvoda iz sniženih kategorija u vrednosti preko 2.999 din, na poklon dobijaš i korisnu okruglu LEGO kutiju za odlaganje u boji po tvom izboru! Odabir ćeš moći da napraviš na stranici korpe, nakon što u nju ubaciš proizvode sa akcije u minimalnoj vrednosti od 2.999 din.

Započni prolećno uređivanje!

USLOVI PROMOCIJE: Promocija važi za internet porudžbine putem sajta Kockarium.rs i kupovine u Kockarium prodavnicama u Beogradu. Promocija važi u periodu 15. – 28. februara 2022. ili isteka zaliha, šta god da prvo nastupi. Promociju nije moguće primeniti na prethodne kupovine. Kockarium zadržava pravo da odbije kupovine koje količinski prevazilaze „realne potrebe“ kupaca, odnosno ukoliko procenimo da je kupljena roba namenjena daljoj prodaji. Za veleprodajnu ponudu kontaktiraj naš prodajni centar. Kockarium doo zadržava pravo da otkaže ili promeni promociju u bilo kom trenutku.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code