Skoro svi se raduju kraju (malo čudne) školske godine, a mi se radujemo letnjim LEGO® novitetima i sjajnim poklonima koje smo spremili u saradnji sa kompanijom LEGO.

Preko 70 novih modela

Ponosni smo što smo obezbedili da se letnji noviteti pronađu u Kockariumu rame uz rame sa premijerom u svetskim prodavnicama. Od 1. juna je dostupno preko 70 sjajnih, novih modela LEGO kockica. Novi City i Friends modeli, novi delovi Hogvortsa i Hari Poter ekipa, piratski brod u Creator-u i još mnogo drugih noviteta te čeka na našim policama! Otkrij ih sve ovde.

Pokloni uz kupovinu: Podloge i Ninjago setovi

(1) Po jedna LEGO Classic podloga za svakih potrošenih 5.000 din na LEGO kocke*

Promocija je završena.

Za koje god* šarene kocke da se odlučiš poklonićemo ti po jednu Classic podlogu (vrednost 990 din) na svakih potrošenih 5.000 din. Tako je, ako pazariš za 10.000 din ili preko – poklonićemo ti dve podloge, preko 15.000 tri, i tako dalje. 🙂

Poklone ćemo ubaciti u tvoj paket ukoliko poručuješ online, a ako imaš posebne želje što se boja podloga tiče (bela, plava, zelena), onda nam ih napiši u napomeni prilikom poručivanja. Mi ćemo se potruditi da ispunimo svaku želju zavisno od dostupnosti podloga.

Promocija se NE donosi na LEGO DUPLO modele. Pročitaj kompletne uslove na dnu stranice.(2) LEGO Ninjago spiđicu set uz bilo koju* kombinaciju Ninjago proizvoda preko 3.000 din

Ninjago promocija je završena.

Nindže te čekaju da ih zavrtiš i kreneš u borbu! Kupovinom bilo koje kombinacije LEGO Ninjago proizvoda u iznosu preko 3.000 din ti poklanjamo jedan Ninjago spiđicu slem set (vrednost 1.199 din)!Uslovi promocije:

Classic podloge: Promocija se odnosi samo na LEGO kocke, i NE odnosi se na prateći asortiman (školski program, kutije za odlaganje, knjige i sl.) i NE odnosi se na LEGO DUPLO program. Promocija važi u periodu od 2. do 4. juna u 23:59 ili dok traju zalihe, šta god pre nastupi. Promocija se ne može se kombinovati sa drugim promocijama ili akcijama i ne može se primeniti na prethodne kupovine. Poklon podloge su vrednosti 990 din i ne mogu se zameniti za novac ili kredit.

Ukoliko ispuniš uslove za poklon Ninjago set i Classic podlogu istovremeno – pozvaćemo te da proverimo koju opciju želiš.

Ninjago poklon: Promocija se odnosi na kompletan asortiman LEGO Ninjago proizvoda, uključujući kocke, školski program, knjige i drugo. Promocija važi u periodu od 21. maja do 7. juna u 23:59 ili dok traju zalihe, šta god pre nastupi. Promocija se ne može primeniti na prethodne kupovine ili kombinovati sa drugim promocijama i akcijama. Poklon setovi su vrednosti 1.199 din i ne mogu se zameniti za novac ili kredit.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code