Ova promocija je završena.

Danas nam je divan dan, šesti nam je rođendan! 🎂

Prošlo je punih šest godina od kada smo sa jednog beogradskog tavana, skromno i bez velikih očekivanja, pokrenuli prvi Kockarium sajt u želji da LEGO igračke ponudimo svima na “pravi način”.

Od tada smo prevalili (bukvalno) stotine hiljada kutija LEGO igračka preko svojih leđa, postali zvanični partneri danske kompanije LEGO, otvorili dve tri prodavnice u Beogradu i izgradili sajt koji je godinama broj jedan specijalizovani sajt za LEGO brend u zemlji.

Rasli smo, grešili, učili i, najvažnije, sjajno se zabavljali na neponovljivom putovanju!

Danas je dan da proslavimo postignute uspehe i da se posebno zahvalimo svima vama koji nam svakodnevno ukazujete poverenje.

U subotu, 6. novembra, poklanjamo 20% popusta na baš sve* porudžbine u našoj internet prodavnici! Da iskoristiš poklon popust, unesi kod “divandan” u korpi.

Srećan nam divan dan! 💙


Kupon važi u subotu 6. novembra 2021. god. i omogućava 20% popusta na sve artikle koji nisu već sniženi na sajtu Kockarium.rs. Kupon je moguće koristiti za porudžbine sa isporukom na kućnu adresu i porudžbine sa ličnim preuzimanjem u Kockarium Bulevar prodavnici u Beogradu.

USLOVI PROMOCIJE: Promocija “20% popusta na sve” važi za internet porudžbine putem sajta Kockarium.rs  6. novembra 2021. god. Promociju nije moguće primeniti na već snižene artikle. Promocije nije moguće primeniti na prethodne kupovine. Kockarium zadržava pravo da odbije kupovine koje količinski prevazilaze „realne potrebe“ kupaca, odnosno ukoliko procenimo da je kupljena roba namenjena daljoj prodaji. Za veleprodajnu ponudu kontaktiraj naš prodajni centar. Kockarium doo zadržava pravo da otkaže ili promeni promociju u bilo kom trenutku.

8 komentara

 1. Sladjana Ranić-Dimoski :

  Pokloni su za decu u Srbiji. Naruceno iz Austrije. Molim Vas da isporuka bude pre N.godine.
  Hvala

  1. Draga Slađana,

   Većinu paketa poručenih putem sajta Kockarium.rs šaljemo praktično istog dana uslugom isporuke “danas za sutra”, tako da smo sigurni da će pokloni stići već naredne nedelje.

   Lep pozdrav iz Kockariuma!

 2. Akcija 20%bas na sve je cisto dovodjenje kupaca u zabludu i krsenje Zakona o zastiti potrosaca- Lego odeca koja je vec snizena ne podleze navedenij akciji tj stoji da se kupon ne moze primeniti na odabrani proiVid

  1. Dragi Igore,

   Žao nam je što ste se osetili prevareno. Ispravno ste primetili da se akcija ne može sabirati sa već postojećim akcijama, odnosno da već sniženi proizvodi neće biti duplo sniženi uz ovaj kupon. Ovo pravilo je i navedeno u uslovima promocije koje možete pročitati u tekstu iznad.

   Nadamo se da ćete, ipak, podeliti slavljeničko raspoloženje sa nama i da ćete pronaći nešto u našoj ponudi što Vam odgovara.

   Lep pozdrav iz Kockariuma!

 3. Poštovani,
  Zaboravila sam da upisem promo kupon divandan, da li to znaci da necu dobiti popust 20%?

  1. Draga Jelena,

   Uneli smo mi kupon na Vašu porudžbinu, tako da će popust biti obračunat. 🙂

   Hvala što pazarite u Kockariumu!

 4. Jelena Ateljevic :

  Narucila sam danas lego kocke ali mi nije obracunat popust od 20% pa me zanima hoce li?

  1. Draga Jelena,

   Napravili ste dva puta istu porudžbinu, s tim što ste samo u drugoj ukucali kod za popust. Mi smo prvu stornirali, tako da Vam šaljemo jedan paket kockica po sniženoj ceni.

   Hvala što pazarite u Kockariumu!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code