Januar polako prolazi, oporavili smo se od praznične gužve, razmontirali smo jelke i sada je pravo vreme za nove LEGO igračke.

Pa, odakle početi? 🙂

LEGO NEXO Knights

Pre svega, stigli su NEXO Vitezovi – potuno nova LEGO tema za 2016. godinu. U dalekoj buduđnosti, zli pajac Džestro se domogao moćnih knjiga loših čini i stvorio je armiju monstruma spremnih da ispune svaku njegovu zločestu želju. A njegova želja je – da pokori čitavo kraljevstvo. Na vama je da uz pomoć hrabrih vitezova, hologram-čarobnjaka Merloka i njegovih futurističkih oružja spasite kraljevstvo. LEGO NEXO Vitezovi kombinuju digitalni i realni svet na neočekivane načine. Saznajte više i preuzmite besplatne aplikacije za mobilne uređaje na ovoj strani.

 

[porto_product_category view=”products-slider” category=”nexo-vitezovi”]

Stare teme, novi setovi (City, Friends, Star Wars, Bionicle i drugi)

Kao što se i dalo očekivati, vitezovi nisu jedini novitet. LEGO nas je ove godine počastio nizom zabavnih i kreativnih novih setova. U Kockarium su upravo stigli potpuno novi vatrogasci, policajci, ali i mnogo sjajnih LEGO City vozila. Sigurni smo i da će City trajekt biti mnogima prvi izbor za prelazak preko vode ovog januara, a za sklonije avanturi – tu je trkački čamac. Otkrijte sve nove LEGO City setove ovde.

Friends tema je obnovljena, pa će devojčice sada piti toplu čokoladu u Kolačić kafeu, kupovati namirnice na pijaci, slaviti rođendane uz Emu i prijateljice i njihove setove za proslave, ili snimati popularne emisije u Hartlejk TV studiju.

Dart Vejder se vratio u Kockarium i General Grivus, takođe, koga ste tako puno tražili tokom decembra. Zapravo, kompletna Star Wars tema je obnovljena setovima koji prate priče kako iz najnovijeg Star Wars filma, tako i iz starih serijala. Svi su tu – od novih Mikro-boraca do Obi-Vanovog presretača i zamrznutog Han Soloa!

Nove količine starih LEGO setova

Da, dobili smo i nove količine LEGO Frozen Elsinog dvorca, kao i sve setove iz Classic teme i dobar deo prošlogodišnjih Minecraft setova. 🙂 Naravno, obnovili smo zalihe i iz drugih tema, pa smo sigurni da će i mališani i stariji pronaći šta im treba za gradnju ove godine.

LEGO katalog 2016

I za kraj – izašao je i novi katalog za 2016. godinu. Možete ga prelistati u digitalnom obliku ovde ili poručiti neki od setova u Kockariumu, a mi ćemo Vam u paket spakovati štampani primerak gratis (dok traju zalihe). Štampani primerak možete koristiti u kombinaciji sa 3D katalog aplikacijom, koja je sada ažurirana i podržava najnoviju verziju kataloga. Ako niste do sada, obavezno pogledajte kako igračke oživljavaju uz pomoć tehnologije! Besplatnu verziju aplikacije za Android možete preuzeti ovde, a za iOS ovde.

 

Srećna Nova kreativna igra!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code