Pozivamo Vas na Star Wars™ konvenciju u organizaciji naših prijatelja iz udruženja Društvo ljubitelja fantastike „Lazar Komarčić“ i Sakurabana Beograd.

Povedite decu, dugare i prijatelje i dođite da se družimo. Očekuju nas projekcije, izložbe figura, X-wing turnir, tribine, predavanja, kvizovi i kosplej takmičenje. Više detalja potražite na zvaničnim Facebook stranicama udruženja organizatora.

Ulaz je simboličnih 350 dinara i besplatan je za decu ispod 11 godina u pratnji odraslih.

Neka Sila bude sa Vama!

PS. Da bismo upriličili još zabavnije slavlje – spustili smo cene svih LEGO Star Wars akcionih figura 20%, a ostalih Star Wars kompleta dodatnih 5%. Promocija važi samo 4. maja 2017.

Zaraza zvana Star Wars postoji već decenijama, a otkako je kompanija Dizni preuzela kormilo nad serijalom sigurno je da će se ljubav širiti galaksijom i u budućnosti. Dobili smo nastavak starog serijala, ali i prvu samostalnu priču u Star Wars univerzumu.

U Srbiji je primetan veliki broj starih i novih fanova koje želimo da okupimo na jedno mesto, na jednu konvenciju, gde će se okupiti, družiti, diskutovati, razmenjivati iskustva. Stoga su se udruženja Lazar Komarčić i Sakurabana udružila uz podršku Doma omladine Beograda da ustale dan ljubitelja Star Warsa na četvrti maj (‘May the fourth’ je igra reči na poznatu frazu ‘May the force be with You’).

Kako bismo fanovima omogućili pristup bar delu eksluzivnih sadržaja koji se otkrivaju na sličnim svetskim konvencijama, beogradski May the 4th je podržan i od strane distributera i vlasnika licenci.

Konvencija će se održati 4. maja 2017. u donjem nivou Doma omladine Beograda, od 12:30 do 22h.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *